19.06.2023 13:04

Víkendové sportovní soustředění – informace pro rodiče

Víkendové sportovní soustředění se uskuteční ve dnech pá 11. – ne 13.8.2023 v areálu SPORTHOTELI KÁCOV.

Prosím rodiče, aby děti do areálu přivezli a zase si je odvezli.

Příjezd v pátek 11.8. 16:30.

Odjezd v neděli 13.8. po večeři cca 18:30 (upřesníme při příjezdu).

Pro děti připravujeme bohatý sportovní program plný her, zábavy a fotbalových tréninků, kdy se budeme věnovat dalšímu osvojování a zdokonalování správných sportovních/fotbalových technik.

Od společného soustředění očekáváme stmelení a utužená kolektivu, větší osamostatnění dětí a parádně strávený společný víkend.

Pro děti bude zajištěno:

  • Ubytování ve srubech s vlastní koupenou a WC.
  • Stravování (snídaně, svačiny (2x denně), obědy a večeře), celodenní pitný režim;
  • Po celou dobu trvání soustředění samozřejmě dohled;

Potřebné doklady

1) Potvrzení o bezinfekčnosti účastníka dle vyhlášky č.85/1990 Sb a souhlas s ošetřením, prosím, vytiskněte a podepište nebo můžete podepsat na místě (viz. níže přiložený soubor). 

2) Kartičku zdravotní pojišťovny anebo její kopie.

3) Méně závažné zdravotní problémy a užívané léky oznámíte Markétě Výborné při příjmu dítěte na soustředění. Léky dejte do sáčku, označte jménem a napište rozpis, jak léky užívat.

Seznam potřebných věcí

Sportovní oblečení pro teplé i chladnější počasí. Dále pokrývku hlavy, ochranný krém, pláštěnku, rezervní boty (boty sportovního typu), kopačky (fotbalisti), brankaři rukavice (fotbalisti), láhev na pití (při aktivitách), karimatku (povinné pouze pro děti, které nehrají fotbal), toaletní potřeby, ručník, plavky, baterku. Doporučujeme vzít s sebou repelent proti hmyzu.

!!! Dětem do baťohů přiložte, prosím, seznam veškerých věcí, které mají s sebou . Trenéři malým dětem pomohou při balení a zároveň zkontrolují (dle tohoto seznamu), zda mají vše sbaleno. Předejde se tak zbytečným ztrátám a zapomenutím věcí.

Dětem nedávejte!

Po dobu soustředění u sebe děti nemohou mít mobilní telefon. Narušuje to pohodu dětí. V nutných případech umožníme dětem telefonovat od pověřeného trenéra.

Také Vás prosíme, nedávejte dětem žádné cennosti a sladkosti! Dětem bude zajištěno celodenní stravování, není třeba dávat dětem peníze.

Za případné ztráty trenéři nenesou zodpovědnost!!!

 

Prohlaseni_o_bezinfekcnosti_1.doc (28672)

 

—————

Zpět


Kontakt

Sportovní kroužek Kácov

Kácov
28509