29.01.2019 11:22

Letní soustředění 2019

Milí rodiče,

rádi bychom Vás informovali, že se nám podařilo zajistit pro děti ze sportovního kroužku Kácov víkendové sportovní soustředění, a to ve dnech  sobota 10.8. –  pondělí 12.8. 2019

Soustředění bude probíhat v areálu rekreačního a sportovního střediska „U Starého Rybníka“ Zbraslavice, kde bude pro děti připraven bohatý sportovní program plný her a zábavy, budeme se také věnovat dalšímu osvojování a zdokonalování správných sportovních technik. Pro děti bude zajištěno ubytování v hotelovém apartmánu, stravování (snídaně, svačiny, obědy a večeře) a po celou dobu trvání soustředění samozřejmě dohled.

Od společného soustředění očekáváme stmelení a utužení kolektivu, větší osamostatnění dětí a parádně strávený společný víkend. 

Milí rodiče, rádi bychom, aby i Vaše dítě/děti se s námi na dobrodružství vydalo/y. Cena za účast jednoho dítěte je 1200 Kč, vč. ubytování a stravy. Předání i vyzvednutí dětí proběhne přímo v areálu rekreačního a sportovního střediska „U Starého Rybníka“ Zbraslavice. Příjezd dětí do areálu mezi 10 až 11 hod, odjezd bude po večeři (čas upřesníme).

Pokud máte jakékoliv dotazy, rádi Vám je zodpovíme.

Pokud s účastí Vašeho dítěte/dětí souhlasíte, prosíme o vyplnění závazné přihlášky (viz příloha) a její odevzdání do 18.-19.2. 2019 na tréninku trenérům a složení zálohy ve výši 600 Kč. Zbývající částku budeme vybírat v dubnu. Snažíme se hledat sponzory, kteří by nám na společné sportovní soustředění přispěli, a tím snížili případně Vaše náklady.

Před odjezdem bychom rádi uskutečnili informativní schůzku pro Vás rodiče s námi trenéry. Informace budou vloženy i na webové stránky sportovního kroužku Kácov.

Závazná přihláška na letní víkendové soustředění 2019.docx (13,1 kB)

—————

Zpět


Kontakt

Sportovní kroužek Kácov

Kácov
28509